Niet pleiten, maar praten

KAN biedt jou de kans om diepgaande gesprekken met vakgenoten te voeren, waardoor je een betere advocaat wordt.

Grijp die kans

Omdat het moet én omdat het kan

Als advocaat ben je getraind om de letteren van de wet te lezen. De kans is dan ook reëel dat je uitzoekt wat er precies is geregeld omtrent het ‘verplichte nummertje’ intervisie en gestructureerde feedback. En het is ook niet ondenkbaar dat je een creatieve manier zoekt om er onderuit te komen. Want die uren kun je toch veel nuttiger besteden aan je cliënten? Heus, als collega-advocaten volgen wij die denkwijze helemaal.

Maar geloof ons: uit ervaring weten we hoe waardevol intervisie, een peer review en/of gestructureerd intercollegiaal overleg is. Je wordt er namelijk wel degelijk een betere advocaat van.

KAN Gestructureerd intercollegiaal overleg Intervisie Peer ReviewNancy Viellevoye Wilma Feenstra
KAN Kwaliteitstoets intervisie Advocaat intervisie Advocatuur intervisie Nancy Viellevoye Wilma Feenstra
Fijn levellen

Jij en wij, we lijken best op elkaar

Wij zetten de flow van ons werk als advocaat door in ons werk als gespreksleider of reviewer. We hebben veel ervaring als advocaat, maar zijn daarnaast ook meesters in gesprekstechnieken. Tijdens de gesprekken brengen wij ook onszelf in, zodat het makkelijker wordt om op een veilige manier een vertrouwelijk gesprek te voeren. Het is van belang dat er diepgang in het gesprek komt. Als je niet het achterste van je tong kunt of durft te laten zien, dan zijn het weggegooide uren. Dan wordt het een verplicht nummertje. Wij willen dat je er écht iets aan hebt en daadwerkelijk een betere advocaat wordt.

Een KAN-ervaring moet altijd een goede, inspirerende ervaring zijn. Daarom verwelkomen we nieuwe teamleden pas na een streng selectieproces en een gerichte training. Twee keer per jaar onderwerpen wij ook onszelf aan intervisie over het vak gespreksleider. Hoe doen we het? Waar lopen we tegenaan? En vooral ook: hoe kunnen we het beter doen? Wij hebben de kennis, de ervaring, maar misschien het allerbelangrijkst: de continue drive om onszelf te blijven verbeteren.

Meer weten over ons en onze werkwijze?

Neem vrijblijvend contact met ons op

KAN Kwaliteitstoets intervisie Advocaat intervisie Advocatuur intervisie Nancy Viellevoye Wilma Feenstra